Te koop Woning Nieuwbouw met veel grond 7km van Balaton


Klik op een foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Advertentie uitprinten (Advertentie uitprinten)
Referentie nummer: #CA3575
Te koop/te huur: Te koop
Kenmerken: vrijstaande woning
Titel: Nieuwbouw met veel grond 7km van Balaton
Jaar: 2019
Adres:
Plaats:
Subregio:
Regio: Zala
Land: Hongarije
Postcode:
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Garage: 1
Grond oppervlakte: 2000m
Prijs: 135,525Euro
Contact Informatie
Naam:
E-mail: Contacteer verkoper
Url:
Verkoper: Meer inlichtingen
Telefoon: +32-495-502890
Land:
Provincie:
Plaats:
Klik hier om het complete aanbod te bekijken van deze adverteerder

Verstuur naar vriend Bereken uw afbetalingsbedrag
Print dit Routeplanner
Opties:
Beschrijving:
Het ligt in een mooie heuvelachtig dorp. De ligging is zeer gunstig, mooi uitzicht, 7 km afstand van Keszthely /de hoofdstad van Balatonmeer/ en 3 km afstand van wereld beroemde kuuroord Heviz. Keszthely is een van de meest populaire badplaatsen, handel, economische en culturele centrum van de regio. Het heeft ontwikkeld infrastructuur /groot ziekenhuis, prive-klinieken, postkantoren, theater, restaurants, grote shoppingcentra, aangelegde stranden enz./ Keszthely biedt haar bezoekers een brede lijst van attracties(het Festetics Paleis -de derde grootste paleis van het land, het Museum van het Balatonmeer, en andere) en veel optreden in de zomer met braderien en concerten. Dagelijkse treinen en bussen rijden naar Boedapest en andere steden. In het dorp is er een stadhuis, familiearts, een shop, een post, een stadion, een caf enz. De gemeente organiseert regelmatig plaatselijke braderien met optreden. De plaats is beroemd van zijn wijnbouw en wijnkelders.

Indeling van het huis:
Garage 27.80 m, stookruimte 4.38 m, WC 1.35 m, wasruimte 11.74 m, zitkamer 20.13 m, eetkamer 10.25 m, hal 5.31 m, keuken 8.97 m, voorraakamer 2.85 m, kleedkamer 4.14 m, slaapkamer 10.75 m , slaapkamer 8.99 m, slaapkamer 10.70 m, hal 3.80 m, badkamer + wc 9.18 m, terras 19.50 m.

Constructie:
Waterleiding, riolering, elektriciteit en aardgas zijn aangesloten. Centrale verwarming op aardgas. Deuren en ramen ( met rolluiken ) van plastic met warmte-isolerende beglazing. Er is parket in de kamers en in de andere ruimtes keramische vloertegels. De tuin is omheind.
Previous Terug Next