Advertenties beheren

10 advertenties gevonden van de 11 advertenties
Selecteer pagina: [1] 2 Volgende

    Te koop - bouwgrond - Ruime bouwgrond in leuke vakantiedorp, 5 km van Balaton
Adres:
Lokatie: Cserszegtomaj / / Zala / Hongarije
Slaapkamers:
Grond oppervlakte: 2187
Prijs: 33,300Euro
   Bouwgrond in Cserszegtomaj, slechts 5 km van Balalton en 4 km van Hvz! Oppervlakte: 2187 m Bebouw percentage: 18% (mogen meerdere gebouwen zijn) Max bouwhoogte: 4,5 meter
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Woning met verwarmd zwembad en fitnessruimte
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 633 m
Prijs: 155,000Euro
   Woning: 134m Grond: 633m Kalm gelegen, constant onderhouden vrijstaand huis ten noorden van de provincie Zala, in de buurt van een thermaal badkuuroord. Het huis is in een goede technische staat. Er is een zwembad van 3x7x1.5 m. met een back-upverwarming. De tuin is mooi aangelegd en onderhouden. De ramen zijn voorzien van aluminium rolgordijnen, de grotere oppervlakken worden aangedreven door een motor. De ingebouwde keuken is inbegrepen in de prijs. Er is een aparte fitnessruimte.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Ruime woning, rustig gelegen, 6 km van Balaton
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 1382 m
Prijs: 129,500Euro
   Woning: 143m Grond: 1384m Rustig gelegen, constant onderhouden huis op 2 km van de kuuroordstad Hvz en op 8 km van Balatonmeer. Het huis is gelegen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer. Het dorp Hvz is gemakkelijk bereikbaar.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Mooie woning vlakbij de landgrenzen en een thermaalbad
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 880m
Prijs: 110,000Euro
   Woning: 88m Grond: 880m Nieuw vrijstaand huis aan de Oostenrijkse /op 35km./, Sloveense/op 10km./ en Kroatische /op 25km/ grens van Hongarije. Het pand beschikt over een mooi aangelegde tuin. Het huis ligt op de loopafstand van een goed ontwikkelde thermale spa /op basis van warm mineraalwater/. Het is ideaal zovel voor permanent verblijf als een vakantiehuis. Het centrum van de stad Lenti ligt op 2 km van het huis.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Smaakvol Pension met appartementen
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 7
Grond oppervlakte: 790m
Prijs: 180,000Euro
   Woning: 155m Grond: 790m Het gastenhuis met appartementen in een prachtige natuurlijke omgeving. Vrijstaand huis ligt op 800 meter van het thermaal bad Zalakaros. Het interieur van het huis is gebouwd met hoge normen en smaakvolle inrichting. De aangegeven prijs is inclusief meubilair. Er zijn winkels en restaurants in de buurt.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Prachtig gelegen vrijstaand huis in goede staat
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 2
Grond oppervlakte: 4922m
Prijs: 95,000Euro
   Woning: 92m Grond: 4922m Prachtig gelegen vrijstaand huis in een goede technische staat nabij de thermaal water kuuroorden van Hvz en Zalakaros. Het onroerend goed ligt in een rustig doodlopende straat zonder doorgaand verkeer. Het pand is in 2009 volledig gerenoveerd en ingericht. De oude boerderij kan omgebouwd worden tot een gastenverblijf, bestaande uit een kamer en een badkamer. De schuur kan omgebouwd worden tot opslagruimte en de andere schuur - tot een dubbele garage. Het rioolwater wordt behandeld met een biologisch afvalwater behandelingssysteem met root zone technology. De woning is gemeubileerd te koop.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Gerenoveerde tentdakwoning 8km van Hviz
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 2
Grond oppervlakte: 1727m
Prijs: 89,000Euro
   Woning:100m Grond: 1727m Rustig gelegen vrijstaand huis volledig gerenoveerd in 2018, op 8 km van het kuuroord Hvz. Het huis ligt in het centrum van het dorp. Het is een absoluut ideale woning voor permanent verblijf. Het onroerend goed beschikt over een mooie, brede plot.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Woning in het centrum van Hviz
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 400m
Prijs: 92,050Euro
   Woning: 120m Grond: 400m Gerenoveerd in 1986. Vrijstaand huis die een kleine modernisering nodig heeft, in een mooie omgeving van kuuroordstad Hvz, op 500 m van het stadscentrum. Een kelder kan worden verbouwd in een gastenverblijf. Een mooi aangelegd vrijstaand huis in waardevolle omgeving!
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Nieuwbouw met veel grond 7km van Balaton
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 2000m
Prijs: 135,525Euro
   Woning: 112m Grond:2000m Nieuw gebouwd vrijstaand huis in aanbouw op een paar kilometer van de noordelijke oever van het Balatonmeer in een rustig dorp. Het huis bevindt zich in een gevorderd stadium van constructie. De woning heeft een perceel van 2000 m. Het is de ideale keuze voor een permanente bewoning!
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Instapklare woning met veel groen errond
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 1
Grond oppervlakte: 1314m
Prijs: 103,000Euro
   Woning:120m Grond: 1314m Gerenoveerd in 2006. Vrijstaand huis in groene rustige omgeving van Rezi. Het dorp heeft een goede infrastructuur post, familiearts, winkels, stadion, school, caf, dinopark enz.. Een prachtige gelegenheid: tussen Keszthely /de hoofdstad van Balatonmeer/-op 6 km afstand en Hvz /de beroemde kuuroordstad/ op 4 km afstand. Er is een mooi panoramisch uitzicht op de omliggende bosrijke heuvels en verschillende wijngarden. Het huis is ideaal voor zowel een zomerhuis als voor een permanente woning. De woning is voortdurend onderhouden, de goed verzorgde tuin is geplant met prachtige evergreens.
 Details

Selecteer pagina: [1] 2 Volgende